Fullhouse.nl - Tattoo by Negrovski

Realistische tattoos

Tattoo studio Den Haag

Realistische tattoos

Een realistische tattoo, ook wel realistic tattoo genoemd, lijkt vaak niet van echt onderscheiden te zijn. Een realistische tatoeage heeft normaal gesproken weinig lijnen maar bestaat uit veel schaduw.

Realistische tatoeages zijn er meestal in de vorm van dieren of portretten. Daarnaast is het ook mogelijk om bloemen en planten zo realistisch mogelijk op je lichaam te zetten. Dankzij het toepassen van schaduw en 3D effecten is het mogelijk om een tatoeage echt gezicht te geven. Hiervoor hebben onze artist wel een duidelijk voorbeeld nodig, zodat het mogelijk is om de tattoo zo goed mogelijk te kunnen zetten. De tattoo artist heeft namelijk een goede referentie nodig om ervoor te zorgen dat de tatoeage ook lijkt op het ontwerp dat je in gedachte hebt.

Een tattoo realisme is een uitdagende stijl die niet iedere tattoo shop kan zetten. Het is namelijk ontzettend moeilijk om een afbeelding zo goed mogelijk over te zetten in een tatoeage. Daarom is het van groot belang dat je kiest voor een tattoo artist met jarenlange ervaring op het gebied van lichtval en contrast zetten. Op deze manier is jouw tatoeage van grote kwaliteit en kun je er ook écht trots op zijn.

Het zetten van een realistische tatoeage kost tijd

Het is namelijk ontzettend tijdrovend om een afbeelding zo goed mogelijk over te zetten op het lichaam. Onze tattoo artists werken met zorg en passie om de tatoeage zo mooi mogelijk te zetten, zodat jij er trots op kunt zijn.

Benieuwd naar voorbeelden van realisme tattoos:
Dieren tattoos
Portret tattoos
Foto tattoos
Bloem tattoos

Heb je vragen over het zetten van een realistische tattoo? Neem dan contact met ons op. We staan je graag te woord om je meer te vertellen over de mogelijkheden!